CONTACT

Heb je advies nodig over jouw reisplannen? Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Of heb je tips over leuke hotspots? Neem gerust contact op!

Hi, ik ben Shanna!

Ik ben 29 jaar, geboren en getogen in Alkmaar, NL. Op 21-jarige leeftijd ben ik naar Haarlem verhuisd, waar ik 6 jaar heb gewoond. Daarnaast heb ik altijd in Amsterdam gewerkt en gebouwd aan mijn carrière als project-manager op het gebied van marketing, interieur en mode. Momenteel woon ik weer in Alkmaar en ben ik werkzaam bij een Nederlands damesmode merk als e-commerce projectmanager.

Een aantal jaar geleden kreeg ik de kriebels om te reizen en andere delen van de wereld te ervaren, dus heb ik mijn koffers gepakt en ben ik in 2017 naar Bali gereisd. Dit was mijn eerste solo reis, wat ik ongelooflijk spannend vond! Het was een geweldige ervaring en ik keek toen al uit naar mijn volgende avontuur. Na thuiskomst besloot ik dan ook tijdelijk naar Suriname te verhuizen. Via een vriendin van mij, uit Suriname, kon ik vrijwel direct aan de slag als marketingmanager bij haar op kantoor.

Omdat mijn werkdagen daar korter waren dan ik gewend was had ik tijd over om aan de slag te gaan als touroperator bij een vriend van haar.  Op deze manier heb ik Suriname echt leren kennen, van doordeweekse dagtrips in en rondom de hoofdstad tot weekendtrips naar het binnenland.

Na ongeveer weer in jaar in Nederland gewerkt te hebben, had ik voldoende gespaard en ben ik voor meer dan twee maanden naar de Dominicaanse Republiek en Jamaica afgereisd. Op beide eilanden heb ik een rondreis gemaakt en zo ontzettend veel moois gezien. Daarnaast heb ik veel interessante mensen leren kennen en zelfs de kans gekregen om in de Dominicaanse Republiek te werken. Met dat idee ben ik begin 2020 teruggekeerd naar de Dominicaanse Republiek om daar een jaar te wonen en te werken. Helaas werd mijn verblijf ingekort vanwege de COVID-19 pandemie en moest ik net als vele reizigers terugkeren naar Nederland.

 

Ik besloot mijn nieuwe vrije tijd te gebruiken om voor mezelf te beginnen en daarom ben ik mijn eigen blog gestart. Mijn eerste project afgelopen zomer was een groot succes! Ik heb mijn eigen collectie tropische sieraden verkocht en een deel van de opbrengst gedoneerd aan Cordaid. Het is mijn droom om mensen te inspireren en tegelijkertijd iets terug te kunnen doen voor de wereld. Om zo samen de wereld een beetje mooier te maken!


De wereld ligt momenteel even stil en onze reismogelijkheden zijn beperkt, daarom deel ik naast mijn passie voor de Caribbean ook mijn enthousiasme over citytrips! Ik heb een aantal city guides geschreven waarin ik de pareltjes van een stad belicht die je als inspiratie kunt gebruiken voor jouw trip. 

 

Heel veel plezier op travellink.info en ik hoop dat ik je kan inspireren!

 

Love,

 

Shanna

CONTACT MIJ!

SOCIAL MEDIA

  • Instagram

Instagram

  • Facebook

Facebook